Menu Bezárás

Rókanyomon társasjáték

105.00 lei

Egyszerűen botrány, ami történt! Elcsenték nagyi különdíjas rétesét, és egyelőre nincs nyoma annak, hogy ki lehetett az elkövető. Nagymama is csak annyit látott, hogy egy róka a ludas! De ez sajnos így még nagyon kevés… Ennek az esetnek a felgöngyölítéséhez együtt kell dolgoznia a tyúkól minden egyes detektívjének! Legyetek “Rókanyomon”!

A játék során szemtanúkat kell keresni, akik segíthetnek beazonosítani az elkövetőt. Volt vajon szemüvege, viselt zsebórát, vagy hordott mondjuk kalapot? Minden válasz segít közelebb kerülni a megoldáshoz! Elő hát a nagyítót, és indulhat is a nyomozás! Derítsd ki ebben a díjnyertes társasjátékban, hogy ki a csibész, még mielőtt meglógna!

Átlagos játékidő kb. 15-30 perc
Csomagolás mérete: 24 x 24 x 6 cm

Tartalom: 16 gyanúsított kártya, 16 csibész kártya, 12 nyomjelölő, 4 nyomozókalap, 3 egyedi dobókocka, 1 rókafigura, 1 nyomfejtő, 1 játéktábla, játékszabály.

Készleten!
Házhozszállítás 1-3 munkanap

Instagram
Életkor

5-99 év

Kinek ajánljuk?

Lányok és fiúk számára

Hányan játszhatják?

1-4 játékos

Gyártó

Reflexshop

Érdekelhetnek még…

  • 59.00 lei

    Az örökzöld Ki nevet a végén? társasjáték nem csak a kicsiknek, hanem a nagyoknak is kellemes időtöltést nyújt. A játék célja, hogy minél nagyobbat dobjatok a dobókockával…

  • 119.00 lei

    A Lynx az éles szemek és gyors reflexek társasjátéka, amit az egész család játszhat. Fergeteges móka és kacagás, nem kell más csak éles szem és…