Menu Bezárás

Mancs Őrjárat: Ki nevet a végén? társasjáték és memóriajáték

89.00 lei

2 klasszikus társasjáték  1 dobozban!
A gyerekek imádják a Mancs őrjáratot, és játszani is persze, így ezzel a pakkal lehetetlenség mellényúlni. A kicsik kedvenc mesehőseikkel játszanak, így garantált az órák hosszán át tartó szórakozás. Kalandra fel!

Ki nevet a végén:
A játékot a klasszikus szabályok szerint játsszuk, az a nyertes, aki előbb juttatja be mind a négy bábuját a célba. A tábla igazán “kicsibarát”, ugyanis a bábuk egy magasított peremnek köszönhetően nehezen esnek ki, a dobókocka pedig egy búra alatt található, így sosem tűnik el. Elég csak megnyomni, hogy dobjunk.
Tudtad, hogy a Ki nevet a végén egy Indiából származó játék? Eredetileg arra tanította, és tanítja ma is a gyerekeket, hogy az életben előfordul olyan, hogy nem sikerül minden, hogy időnként önhibájukon kívül is történnek olyan dolgok, amelyek miatt elölről kell kezdeniük valamit.

Memória:
Szintén a klasszikus szabályok alapján játsszuk, helyezzük el képpel lefelé, összekeverve a kártyákat, majd találjuk meg a párokat. A csomagban 72 darab kártya található a Mancs őrjárat szereplőivel díszítve.

Csomagolási méret: 23 x 29 x 5 cm

Készleten!
Házhozszállítás 1-3 munkanap

Instagram
Életkor

4-10 év

Kinek ajánljuk?

Lányok és fiúk számára

Hányan játszhatják?

2-4 játékos

Mesehős

Mancs Őrjárat

Gyártó

Spin Master

Érdekelhetnek még…